petak, 25. ožujka 2016.

*sniff, sniff* Body mistsPozdravili smo se sa zimom i raširenih ruku dočekali proljeće, a s njim i ljepše vrijeme. U ormariće spremamo sve teške zimske parfeme i vadimo lagane (pro)ljetne mirise.
U tim danima meni najdraže su upravo mirisne prskalice za tijelo ili poznato zvane body mist (splash).


Osobno najdraži mi je Victoria Secret Heavenly s notama bijelog mošusa, sandalovine, vanilije i bijelih božura. Ljubav prema ovome je proporcionalna s ljubavlju prema mirisu sandalovine. Najduže mi se zadrži na koži od svih i miris kroz dan postepeno blijedi.


Još jedan Victoria Secret body mist se nalazi u mojoj kolekciji, a njegovo ime je Bombshell. Zrači mirisima marakuje i nekakvih Shangri-la božura (?),  Što se tiče postojanosti slična je prethodniku.
Adidas Natural Vitality sadrži arome ličija, jabuke i naranče, tekiuća verzija dezodoransa i super je za ljetne treninge.
Za Lady Stetson ne mogu pronaći o čemu se radi, ali miris je božanstven.
Yves Rocher Chevrefeuille je svježi miris orlovih noktiju; istinski cvjetni klasik iz 1976, odiše notama limuna i naranče te jasmina i cedra. Postojanost mu je odlična, možda čak i bolja nego gore spomenuti Heavenly, ali ga ne koristim tako često.

Koristite li vi takve mirise? 
Koji su vam najdraži?

Vaša, 
redhead.